Menukaart

Bar- en bistrogerechten
Klassiek en modern komen samen op de menukaart van Bar Bistro Brink 20. Naast onze vlees, vis en vega-gerechten vind je hier ook onze barbites: kleine hapjes voor bij de borrel. Op elk moment van de dag, kun je bij Bar Bistro Brink20 terecht. De keukenbrigade is lekker eigentijds en combineert klassieke technieken met moderne, internationale invloeden.
Bekijk de Menukaart

Kwaliteit

De pure kwaliteit van de met aandacht geselecteerde producten geeft tezamen met de zorgvuldig samengestelde wijnen, special drinks en natuurlijk ook de bieren een complete beleving van de essentie waar Brink20 voor staat.

Eerlijke smaakbeleving

Onze menukaart is heel uiteenlopend. Je kunt bij ons in de ochtend terecht voor Healthy Yoghurts tot American Pancakes en met de lunch bijvoorbeeld van een klassieke Carpaccio met Truffelmayo tot aan een Roasted Tuna.

Met het diner is het onder andere genieten van onze vermaarde Spareribs of een mooie Black Angus Steak. Ook voor de visliefhebber is er keuze genoeg zoals de in roomboter gebakken Sliptongetjes tot aan Gegratineerde Kreeft. Natuurlijk staan er ook vegetarische gerechten op de kaart.

Niet verwijderen, deze zorgt er voor dat het menu standaard gesloten is

Lunchkaart

    • Start

    • Hangop

      5,50

      met boerenjongens,honing en walnoten

    • Yoghurt

      5,50

      met dadels, honing en walnoten

    • Wentelteefjes

      7,00

      met clotted cream en rood fruit compote

    • Soepen en Salades

    • Kokos curry soep

      7,50

      geserveerd met taugé en bosui (supplement gamba 3,75)

    • Uiensoep

      6,50

      Geserveerd met kaascrouton

    • Wintersalade

      12,00

      met geitenkaas, pompoen, bataat, rozijnen, geroosterde hazelnoot en balsamico

    • Caeser salade

      11,50

      kippendij, pancetta, ei, parmezaan en ansjovis dressing

    • Op Brood

      Op boerenlandbrood, bruin of wit

    • Carpaccio

      10,50

      truffelmayonaise, aceto balsamico stroop, kappertjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

    • Blauwe kaas

      9,50

      uit de oven met dadels, zuurkool en balsamico

    • Rib Eye

      10,50

      lauwwarm met gebakken ui en BBQ saus

    • Tonijn salade

      8,50

      geserveerd met rode ui en gepocheerd ei

    • Kroketten

      7,50

      twee rundvlees kroketten van Oma Bobs

    • Flammkuchen

    • Pulled Chicken

      11,50

      Bieslook crème fraîche, champignons, tomaat, rode ui, jalapeño en chili cheese

    • Zalm Royal

      12,50

      Bieslook crème fraîche, champignons, tomaat, rode ui, mozzarella, sesam en wasabimayonaise

    • Vegetarisch

      11,00

      tomaat, ui, bieslook, crème fraîche, champignons, blauwe kaas en vijgen

    • Brink20 Classics

    • Oosters Flensje

      12,50

      met pekingeend, gewokte groente en oestersaus

    • Roasted Tuna

      15,50

      Tonijn in sesamkorst met wakamé, taugé, kikomangel en wasabimayonaise

    • Saté van kippendijen

      16,50

      met atjar, gebakken banaan, kroepoek, krokante uitjes, saté saus en friet

    • Croque Chicken

      7,50

      Croque monsieur met kaas, pulled chicken, jalapeño en bechamelkorst

    • Steak tartaar

      11,50

      geserveerd met truffelcrème en krokante eidooier (90 gram)

    • Chili Dog

      10,50

      Hotdog met chili cheese saus, augurk en krokante ui

    • Egg Brioche

      9,50

      Omelet met pancetta of gerookte zalm belegd met avocado

    • Mini Hamburgers

      13,50

      één Black Angus classic burger en één Black Angus spicy burger

    • Zoet

    • Bonbons

      6,50

      5 verschillende bonbons

    • Appeltaart

      4,50
      Slagroom + 0,50

      geserveerd met of zonder slagroom

    • Tarte Tatin

      7,50

      Lauwwarme appel, krokante bladerdeeg met vanilleroom en kaneelijs

    • American Cheesecake

      5,00

      witte chocolade, baileys op een bodem van bastogne

    • Sticky Toffee

      5,50

      met vijgen en walnoten

Dinerkaart

    • Vooraf

    • Kokos curry soep

      7,50

      geserveerd met taugé en bosui (supplement gamba 3,75)

    • Uiensoep

      6,50

      Geserveerd met kaascrouton

    • Carpaccio

      9,50

      truffelmayonaise, aceto balsamico stroop, kappertjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

    • Bread and Dip

      4,50

      Geserveerd met kaascrouton

    • Oosters Flensje

      12,50

      met pekingeend, gewokte groente en oestersaus

    • Roasted Tuna

      15,50

      Tonijn in sesamkorst met wakamé, taugé, kikomangel en wasabimayonaise

    • Krokante Brie

      9,50

      Gebakken in flodeeg met cranberry compote

    • Steak tartaar

      11,50

      geserveerd met truffelcrème en krokante eidooier (90 gram)

    • X-Oven

      De X-oven is een gesloten oven die door hoogwaardig houtskool wordt opgestookt naar 400 graden celcius. De authentieke smaak die door deze oven wordt gerealiseerd zorgt voor een pure smaakbeleving van onze met zorg uitgekozen en kwalitatief hoogstaande producten.

    • Black Angus Steak (225 gram)

      23,50

      geserveerd met roasted potatoes en saus naar keuze

    • Draadjesvlees

      20,50

      geserveerd met gegrilde groente en aardappelpuree

    • Home made ribs

      19,50

      spareribs Brink20 style geserveerd met frites en salade
      iedere donderdag geserveerd voor slechts € 11,50

    • Saté van kippendijen

      16,50

      met atjar, gebakken banaan, kroepoek, krokante uitjes, saté saus en friet

    • Classic Burger

      17,50

      met cheddar, tomaat, uienringen en spek, geserveerd met frites

    • Roasted Chicken

      17,00

      Poussin gemarineerd in pittige honing tijm marinade geserveerd met frisse salade en frites

    • Fish van de Grill

    • Oosterse Gamba’s

      24,50

      Heerlijk op smaak met rode peper, bosui, koriander, hoisin, gember, geserveerd met sambal mayonaise en frites

    • Visspies

      21,00

      wisselende vis, gebrande mosterd saus, gegrilde groenten en roasted potatoes

    • Zeebaars

      22,50

      met knapperige basilicum, groente, roasted potatoes en mango/rode peper chutney

    • Sliptong

      19,50

      3 stuks, in roomboter gebakken met salade, frites en ravigotte saus
      iedere maandag (muv kerstavond) geserveerd voor slechts € 12,-

    • Vega

    • Gevulde Tomaat

      18,50

      risotto, ei, tomaten roomsaus en knapperige basilicum

    • Pasta Ricotta

      15,50

      Spinazie, pijnboompitten, rode peper en parmezaan

    • Wintersalade

      12,00

      met geitenkaas, pompoen, bataat, rozijnen, geroosterde hazelnoot en balsamico

    • Erbij

    • Frites

      3,75
    • Roasted potatoes

      3,75
    • Knoflooksaus

      2,50
    • Pepersaus

      2,50
    • Gebrande mosterdsaus

      2,50
    • Ravigottesaus

      2,50
    • Na

    • Tarte Tatin

      7,50

      Lauwwarme appel, krokante bladerdeeg met vanilleroom en kaneelijs

    • American Cheesecake

      7,50

      cheesecake gemaakt met bailleys en witte chocolade op een bodem van bastogne met witte chocolade ijs

    • Sticky Toffee

      7,50

      met vijgen en walnoten geserveerd met salted caramel ijs

    • Bavaroise

      7,50

      van stroopwafel en caramel met roomijs van Amaretto

Koffie & Thee

    • Warme dranken

    • Koffie

      2,40
    • Koffie verkeerd

      2,60
    • Latte macchiato

      3,00
    • Cappuccino

      2,60
    • Espresso

      2,40
    • Dubbele espresso

      3,20
    • Cortado

      2,50
    • Warme Chocomel

      3,50
    • Extra shot koffie

      1,00
    • Thee

      2,40
    • Verse munt thee

      3,50
    • Gemberthee

      3,50
    • Zoet

    • Bonbons

      6,50

      5 verschillende bonbons

    • Appeltaart

      4,50
      Slagroom + 0,50

      geserveerd met of zonder slagroom

    • Tarte Tatin

      7,50

      Lauwwarme appel, krokante bladerdeeg met vanilleroom en kaneelijs

    • American Cheesecake

      5,00

      witte chocolade, baileys op een bodem van bastogne

    • Sticky Toffee

      5,50

      met vijgen en walnoten

Smaakt dit naar meer? Kijk dan snel op de menukaart en reserveer!

Paradepaardjes uit de wijnkelder

Voor de wijnliefhebber serveert Brink20 een mooie selectie wijnen. Brink20 voert met trots de wijnen van het wijnhuis met de eigenzinnige logo’s: het Wijngoed Emil Bauer. De Chardonnay van dit huis is door Brink20 omarmd met het eigen logo “Wine Not?”.

Meer voorbeelden uit de kelder van Brink20 zijn de Coppola wijnen van regisseur Francis Ford Coppola uit het befaamde wijn gebied Napa Valley én de prachtige wijnen van het wijnhuis Bolla uit Italie, waaronder de all time favorite van Frank Sinatra: de Soave Classico. Daarbij niet de top roséwijnen uit de Provençe vergetend, zoals de AIX en de Miraval uit het wijnhuis van Brad Pitt en Angelina Jolie én de Champagnes van Moët en Chandon die per piccolo, fles of als magnum te verkrijgen zijn.

Vrijwel alle wijnen van Brink20 zijn per glas, met een schenkmaat van 15cl verkrijgbaar.

Ook de bierliefhebber kan bij Brink20 zijn hart ophalen. Brink20 beschikt over een ruime en evenwichtige bierkaart.